Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Byggstäd

Att städa bort allt byggdamm och annan smuts efter en renovering eller ett nybygge är inte det roligaste man kan göra. Det är inte lätt att få bort alla partiklar som sitter överallt så att det blir så pass rent att man känner att det är okej. Det fina byggdammet har en tendens att sprida sig och till och med hamna där man inte trodde att det var möjligt. Att städa bort det kan ta sin lilla tid och om man bara hade byggstädning att koncentrera sig på hade det kanske inte varit hela världen, men oftast är det tyvärr inte så enkelt.

Oftast måste man försöka hitta tiden bland allt annat som ska hinnas med för att få städningen gjord. Ett annat alternativ är att hyra in en firma som är specialiserad på just byggstäd och be dem ta hand om det. Ibland kan man lösa det med byggfirman som har gjort renoveringen eller nybyggnationen och låta dem boka in städningen så att allt blir klart på en gång. Detta blir naturligtvis som en extra kostnad men samtidigt är det skönt att själv slippa tänka på det. Skulle det inte gå att baka in städningen är det ingen fara på taket, det är inga större problem att lösa den biten på egen hand. Det går att byggstäda själv om man vill annars finns det mycket och duktig städpersonal att hyra in. Det är inte alla städfirmor som har byggstäd med i sitt utbud av tjänster men en hel del har det, och vissa har även specialiserat sig på just detta och gör inget annat.

Det sköna med att ta in professionell hjälp utifrån är att man slipper fundera så mycket på problemet utan bara kan komma hem och så är det rent och fint. Om man kan underlätta sin vardag kan det vara en god idé att göra det. Vad som ingår när det gäller byggstäd kan variera lite beroende på vem man anlitar men i princip brukar det vara rengöring av golv, väggar, lister, eventuell inredning samt fönsterputsning. Om man har några särskilda önskemål är det bara att höra med det företag man vill hyra in, de brukar vara väldigt flexibla och tillmötesgående. Det kan också vara bra att jämföra kostnaden för byggstäd hos ett par olika företag innan man bokar in något så att man kan känna sig nöjd med beslutet i efterhand.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-20
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)