Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Byggstädning Göteborg

Har du ett hus eller företag i Göteborg som nyligen har renoverats eller byggts om? I så fall vet du att det finns lite kvar att ta hand om efter det att hantverkarna har lämnat platsen. Eller rättare sagt kan det finnas en hel del kvar att ta hand om efteråt, det vill säga städningen och återställandet så att vardagen eller verksamheten kan fortsätta. Nu ska man inte dra alla över en kam, det finns byggfirmor som tar hand om den här saken och ser till att du kan flytta in dina saker på en gång när de är klara. I så fall hyr de oftast in en städfirma som sköter byggstädningen så att du som kund slipper tänka på den biten.

Tyvärr är det inte alltid så smidigt och då får man lösa det på egen hand. Detta betyder dock inte att man själv måste kavla upp ärmarna och ta tag städningen, det finns hjälp att hyra in. Vill man tvunget städa själv kan man naturligtvis göra det men om man inte vill finns det erfarna personer som gärna gör det åt en. Att städa bort byggdamm och annan smuts från en byggarbetsplats kan vara ganska jobbigt eftersom detta har en tendens att ta sig in precis överallt, under lister och in i alla springor. Därför kan det vara skönt att överlåta det till någon annan. Om du bor i Göteborg och vill hyra in byggstädning har stor stora möjligheter att hitta en städfirma som passar dina behov. Här finns en hel rad med seriösa företag som gärna kavlar upp ärmarna och tar tag i just ditt byggdamm.

För att kunna välja rätt bland de företag som finns är det bra att jämföra vilka tjänster som erbjuds och hur flexibla de är för att möta just dina behov. Om det är något särskilt du prioriterar eller om städningen måste ske vid en viss tidpunkt är det bra att höra sig för hos städfirman vad de kan göra innan man bokar något. Det kan även vara bra att jämföra priset eftersom detta också kan variera en del, lite beroende på uppdragets storlek och vad man vill ska ingå. Om det rör sig om ett uppdrag för ett företag kan vissa städföretag ha särskilda lösningar att erbjuda för just detta, vilket kan vara bra att kolla upp när man ger sig ut på jakt efter rätt städföretag.

Byggstädning Göteborg, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-20
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Byggstädning Göteborg, 10.0 out of 10 based on 1 rating