Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Byggstädning Stockholm

När man ska renovera eller bygga nytt blir det lätt att all fokus hamnar på själva byggandet, av förståeliga skäl. Detta måste planeras grundligt för att det ska bli ett bra resultat och när det är klart vill man helst flytta in eller komma i ordning igen så fort som möjligt. Det finns dock en liten detalj som man ibland glömmer bort att ta med i beräkningen och det är byggstädningen som måste göras när allt annat är klart.

Alla som har sett hur det ser ut efter en renovering eller i något som är nybyggt vet att detta inte är något man städar upp och gör rent på en halvtimme. Det räcker inte att bara plocka bort skräp och överblivet material innan man kan flytta in sina saker, detta är bara början och en förutsättning för att man ska kunna ta hand om det som verkligen tar tid, nämligen att städa bort allt byggdamm, sågspån och så vidare. Detta har en tendens att hamna överallt och sätta sig på alla tänkbara och otänkbara ställen. När man kommer till den här punkten har man två val, antingen städar man själv eller så hyr man in någon som tar hand om den biten. Om du bor i Stockholm och sitter och funderar på hur du ska göra har du alla möjligheter att få ditt hem rent och fint om du inte är sugen på att göra jobbet på egen hand.

Genom att göra jobbet själv spar man in den kostnaden, men i den stressiga vardagen kan det ibland vara skönt att låta någon annan ta hand om vissa saker så att man själv kan koncentrera sig på något annat. Att hyra in byggstädning i Stockholm kan göra att du får hjälp med att golven dammsugs och våttorkas, att fönstren putsas, att inredningen torkas av och att de ytor det rör sig om blir rena och fräscha. Städföretagen brukar vara mycket måna om sina kunder och väldigt flexibla för att kunna tillmötesgå de behov som finns. Om du som kund har några särskilda önskemål brukar detta gå att lösa. Innan du bokar något kan det dock vara bra att jämföra kostnaden lite eftersom priset kan variera en del från ett företag till ett annat. Det kan även vara bra att jämföra företagen i allmänhet så att man hittar någon som man känner sig trygg med och kan lita på.


Vad behöver du hjälp med?


Fyll i dina kontaktuppgifter

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade renoverare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-21
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-20
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18
 • Byggstädning

  Sverige 2019-08-18

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)